Универсальный рецепт приготовления крабового мяса

Неймовірно смачне м’ясо камчатського краба вийде, якщо слідувати цьому легкому рецептом. З делікатесом з камчатського краба виходять смачні салати, супи та другі страви. Справжні гурмани оцінять!

М'ясо камчатського краба перша фаланга
Перша фаланга королівського краба

Опис приготування: Камчатський краб – це ласий делікатес, який повинен спробувати кожен. Далеко не всі знають, як приготувати м’ясо камчатського краба правильно і смачно. Але ж цей продукт дуже корисний і містить в собі велику кількість вітамінів. Цей рецепт класичний, адже зазвичай приготування крабового м’яса не вимагає зайвих добавок. Однак ви можете урізноманітнити його вершковим, томатним соусами. Приготувати його можна також з додаванням білого вина, оливкової олії, маслин або часнику. За смаком ви можете посипати м’ясо зеленню.

Складові:

  • Краб камчатський – 500
  • Грам Лимон – 1/2
  • Штуки Салат листовий – 30
  • Грам Імбирний соус – 50
  • Грам Оливкова олія – ​​20
  • Мілілітрів Сіль – За смаком
  • Перець – За смаком
  • Кількість порцій: 1-2.

Як приготувати “М’ясо камчатського краба”

  1. Найчастіше краб попередньо вже відварена, але якщо ж ні, тоді відваріть його в солоній воді.
  2. Розріжте фаланги краба в довжину. Потім випікайте його в духовій печі, накривши фольгою, при 180 температурі. Це займе 10 хвилин.
  3. Викладіть краба на попередньо вимиті і заправлені оливковою олією листя салату.
  4. Подавайте краба з імбирним соусом і скибочкою лимона.