Неймовірно смачне м’ясо камчатського краба вийде, якщо слідувати цьому легкому рецептом. З делікатесом з камчатського краба виходять смачні салати, супи та другі страви. Справжні гурмани оцінять!

Опис приготування: Камчатський краб – це ласий делікатес, який повинен спробувати кожен. Далеко не всі знають, як приготувати м’ясо камчатського краба правильно і смачно. Але ж цей продукт дуже корисний і містить в собі велику кількість вітамінів. Цей рецепт класичний, адже зазвичай приготування крабового м’яса не вимагає зайвих добавок. Однак ви можете урізноманітнити його вершковим, томатним соусами. Приготувати його можна також з додаванням білого вина, оливкової олії, маслин або часнику. За смаком ви можете посипати м’ясо зеленню.
Складові:
- Краб камчатський – 500
- Грам Лимон – 1/2
- Штуки Салат листовий – 30
- Грам Імбирний соус – 50
- Грам Оливкова олія – 20
- Мілілітрів Сіль – За смаком
- Перець – За смаком
- Кількість порцій: 1-2.
Як приготувати “М’ясо камчатського краба”
- Найчастіше краб попередньо вже відварена, але якщо ж ні, тоді відваріть його в солоній воді.
- Розріжте фаланги краба в довжину. Потім випікайте його в духовій печі, накривши фольгою, при 180 температурі. Це займе 10 хвилин.
- Викладіть краба на попередньо вимиті і заправлені оливковою олією листя салату.
- Подавайте краба з імбирним соусом і скибочкою лимона.